14 Nisan 2016 Perşembe

Yahoo Kaydol – Yahoo Hesabı Açmak

Yahoo Kaydol – Yahoo Hesabı Açmak

Yahoo Kaydol - Yahoo Hesabı Açmak
Yahoo Kaydol – Yahoo Hesabı Açmak
Merhaba Arkadaşlar bugün sizlere Yahoo Kaydol – Yahoo Hesabı Açmak için yardım edeceğiz. Yahoo Çok eski bir E-posta sitesidir. Ama şimdiki popülerliğini kaybetmiştir. Eskiden Daha çok popülerdi ve sahibi hiç reklam yapmadığı için eski popülerliğini ve kullanıcılarını kaybetmiş diyebiliriz. Ama kullanıcı kaybetmişse baya birde sadık  ve iyi bir kullanıcılara sahiptir. Ama yahoo kullanmak içinde inglizcenizin çok iyi olması ve yahoo kullanmak sizler için daha kolay olacaktır. Aynı zamanda Alacağınız hesapla yani E-mail hesabı ile oyun veya farklı uygulamaları kullanabilirsiniz. Şimdi Sizlere Aşağıda Yahoo Hesabı Nasıl Alacağınızı Resimli Ve aynı zamanda Videolu anlatım yaparak hemen hesap alabilirsiniz.
Yahoo Kaydol 1 anlatım
Yahoo Kaydol 1 anlatım
Şimdi Yukarıda Gördüğünüz Form Yahoo Kaydolmak için bunu doldurmamız gerekmektedir. Bunu doldurup hemen kaydol bilirsiniz.
  • E-mail oluşturmanız gerekmektedir. Örnek vermek gerekirse: example@gmailcom bu şekilde oluşturabilirsiniz. Örnekte verdiğim şekilde kurmanız gerekmiyor isminiz soyadınızı ve sayı’da ekleyebilirsiniz.
  • Kendinize bir kullanıcı adı oluşturunuz.
  • Bu kısım ise önemli kısım diyebiliriz. Yani Şifreniz uzun ve tahmin edilemeyecek olması hesabınızın sağlam ve şifresi kırılmaz olacaktır. Eğer örnek vermek gerekirse: Qw_123@< şeklinde yapabilirsiniz.
  • Telefon Numaranızı Girmeniz gerekiyor.
  • Cinsiyetinizi seçiniz.
  • Ve hesabınızı oluşturunuz.

Yahoo Kaydol (Videolu Anlatım)

Sorun yaşadığınız yerler olursa bizlere yorum bölümünden mesaj atarak sizlere yardımcı olabiliriz.

0 yorum:

Son Yazılar

YUKARI