14 Nisan 2016 Perşembe

Yandex Mail Aç - Yandex Hesap oluşturma



Yandeks, arama motoru hizmeti yanında, e-posta hizmetide vermektedir. Türkçe ve Ücretsiz olarak bir e-posta hesabı açarak, kullanabilirsiniz. Yandeks e-mail hesabı açmak için aşağıdaki yönergeleri uygulamalısınız.  Yandeks hesabı açabilmek için, kısa ve küçük bir form doldurmalısınız ve bir kullanıcı adı seçimi yapmalnız gereklidir. Yandeks kullanıcı adınız, uzantısı olan @yandex.com ile birlikte e-posta adresinizi oluşturacaktır. Yandeks kullanıcı adınız benzersiz olmalıdır, yani başkaları tarafından alınmamış bir isim seçmelisiniz.

Yandeks Hesap açma

İlk olarak, Yandeks hesap aç sayfasına girerek, karşınıza gelen ekranda bulunan “Kayıt” butonuna basarak kaydolmaya başlayabilirsiniz. Bu sayfadan ayrıca giriş işleminizi de yapabilirsiniz.
yandeks-e-posta-hesabı-açma-1
Yandeks e-posta hesabı açmak için kaydolma formunda, ilk olarak isim ve soyisminizi belirtiniz ve hemen alttaki bölümde, Kullanıcı adınız@yandex.com yazan yere bir kullanıcı adı yazın. Yandeks kaydolma formunda, bir parola belirleyerek işleme devam edin, aynı parolayı yanlış girme olasılığınız olduğundan tekrar yazın.
Yandeks kaydolurken cep telefonu bilgisi vermeniz yada vermemeniz size kalmıştır ve zorlama yoktur. Eğer cep numaranızı vermek ve kullanmak istemiyorsanız, “Telefonum yok” seçeneği ile devam ediniz. Telefon bilgisi vermediğinizde Ekstra olarak, sizden bir güvenlik sorusu belirlemeniz istenir, seçeneklerde bulunan sorulardan birini seçerek, altına cevabınızı yazın. Bu işlem sizden şifrenizi unutma durumunda istenecek bir bilgidir, bu yüzden doğru bilgiyi yada unutmayacağınız bir bilgiyi veriniz, sallamayınız.
Son olarak “Kullanıcı Sözleşmesini” kabul eden seçeneği işaretleyin ve ardından “E-posta hesabı aç” butonuna basın. Karşınıza güvenlik amaçlı bir pencere açılabilir, buarada resimdeki belirsiz olarak görünen karekterleri aynen yazın ve “Tamam” butonuna basarak Yandeks hesap açma işlemini tamamlayınız.
yandeks-e-posta-hesabı-açma-2
https://mail.yandex.com.tr/

0 yorum:

Son Yazılar

YUKARI